MISSION

MISSION

Hvorfor mission?
Vi lever i en lidende verden med behov så omfattende, at vi aldrig ville kunne imødegå dem alle. Men vi kan møde nogle få, og derfor ønsker vi på Brighter årligt at give dig muligheden for at investere økonomisk i forskellige missionsprojekter, som er med til at gøre en forskel i evigheden.

Indsamlinger

Brighter samlede for fjerde gang ind til RCCM, en organisation i Pakistan, der planter kirker, spreder evangeliet og ser efter de svages behov.

RCCM er en missionsorganisation, der er dedikeret til at bringe håb, helbredelse og styrke lokalsamfundet gennem kirkeplantning i Pakistan. Derudover driver organisationen et børnehjem for udsatte og marginaliserede pakistanske piger.

Troens Bevis er en missionsorganisation med hovedfokus på at nå de unåede og kirkefremmede med evangeliet om Jesus. De arbejder i over 100 lande for at fremme evangeliet om Jesus gennem støtte til TV-arbejde, kirker og nationale evangelister.

Alpha Danmark er en del af en verdensomspændende organisation der tilbyder et åbent forløb for mennesker, som ønsker at snakke om spørgsmål om liv og grundelementer i den kristne tro.

I 2016 samlede Brighter ind til opstarten af en Bibelskole i Estland, som bliver ledt af Märt Vähi.

RCCM, Kirkeplantningsprojektet i Lahore, Pakistan. Det er anden gang, at Brighter samler ind til dette fantastiske initiativ, som planter kirker, deler de gode nyheder og møder menneskers fysiske behov.

Situationen for vores brødre og søstre i Pakistan har længe været under hårdt pres, hvor bombeangreb på kirker fra ISIS-inspirerede grupper har kostet mange liv. Brighters gave har været med til at give støtte til nye kirker, madposer, medicinske formål og til enker og deres børn. Tak til alle som har været med til at bidrage!

Åbne Døre er en upolitisk, international organisation, der arbejder på tværs af kirker og foreninger. Åbne Døre har projekter, der støtter forfulgte kristne i over 40 lande.

Mark og Christine Pedder er missionærer i slummen i Manila på Filippinerne. Gennem organisationen ”John 14:12 World Wide Ministries” planter de kirker og gør en forskel i lokalsamfundet.

I 2013 støttede Brighter et kirkeplatnings-projekt i Lahore, Pakistan, hvor det er forbudt at dele evangeliet. Brighter samlede i alt 60.000 kr. ind, hvilket var nok til 5 nye menigheder i Pakistan.

Sammen med ungdomskirken Skywalk, har vi fået lov til se vores bidrag blomstre, hvor 15 kirker er vokset med ca. 279 pakistanere samt 17 døbte på blot 3 måneder (de første tre måneder af 2014). Af hjertet tak til enhver, som har været med til at støtte dette projekt. Det har evighedsbetydning!