TALERE

RASMUS JONSTRUP – Tirsdag aften

“NU OG FOR ALTID”
Rasmus er ungdomspræst i Bethelkirken, Aalborg, og leder for Brighter Konferencen. Han har en bachelor i teologi og studerer nu en kandidat i teologi på Aarhus Universitet. Han prædiker rundt om i hele landet og har skrevet bogen, “Gymnasietro”, som han også underviser ud fra på mange skoler.

Helle Rønne Samuelsen – Onsdag morgen

“Hvordan bliver Den Nye Jord?”
Helle er præst i Rønne Vineyard og landsleder i OM (Operation Mission), som støtter mission og sender mange unge ud i verden for at gøre en forskel for Guds rige. Helle er også teolog og brænder ganske enkelt for at se flere mennesker møde Jesus.

Sebastian Stakset – Onsdag aften

“Sats alt på Jesus!”
Sebastian har været storkriminel og fået flere fængselsdomme, bl.a. for bevæbnede bankrøverier. Han var stofmisbruger, depressiv og har haft flere selvmordsforsøg. Samtidigt var han en kendt kunstner med hård rap, leder for Sveriges mest kontroversielle band, “Kartellen”, og var så succesfuld, at han optrådte til “The GRAMMYs”.

Men for seks år siden mødte han Jesus og blev frelst. De første tre år levede han dog et dobbeltliv mellem sit nye og gamle liv, men derefter forlod han sit band og besluttede sig for at tjene Jesus. Siden da har han rejst rundt og fortalt sin historie i hele Europa, og han oplever, at mange bliver kristne gennem hans arbejde. Til en kampagne, han afholdt i Sverige, kom der 14.000 mennesker, hvoraf mange gav deres liv til Jesus. Han producerer også ny musik, som bliver brugt i fængsler og institutioner, hvor hans tidligere musik var forbudt. Og så har han fortalt sin historie i sin bog, som også er oversat til dansk: “Kun Lyset Kan Besejre Mørket”.

Jakob Lundager – Torsdag morgen

“Er evigheden relevant for Danmark?”
Jakob er ungdomspræst i Skywalk, som er en del af Den Evangeliske Frikirke, Randers. Han har en bachelor i teologi og studerer diakoni på Aarhus Universitet. Han er en ydmyg, dygtig leder og et stort forbillede for mange.

Mathias Schrøder – Torsdag aften

“Min kirke og evigheden”
Mathias er ungdomspræst i Ungkirke, som er en del af Aalborg Citykirke. Samtidigt studerer han dansk på Aalborg Universitet. Mathias er en passioneret taler, som altid griber sine tilhørere med sin store begejstring.

Flemming Baatz Kristensen – Fredag morgen

“Når livet skuffer”
Flemming har en kandidat i teologi og er sognepræst i Sct. Pauls Kirke i Aarhus. Han er kendt som en populær og kontroversiel præst, der kæmper for den klassiske kristendom i folkekirken. Han er samtidigt en omsorgsfuld præst, som elsker sin kirke.

Peter Prothero – Fredag aften

“Guds Ånd og kraft i dag”
Peter er senior pastor i Equippers Church, London – en kæmpe kirke spredt over fire lokationer og med en række gudstjenester om søndagen. Selvom han er præst i London, er han også leder af Kolding Internationale Højskole, og han rejser rundt og træner præster og underviser mange steder i verden. Han er en karismatisk præst, som alligevel har fødderne plantet på jorden.