Talere

TALERE

RASMUS JONSTRUP – Onsdag aften

“Én mission – Ét folk: De to befalinger”
Rasmus er konferenceleder for Brighter, ungdomspræst i Bethelkirken, Aalborg, studerer på kandidaten i teologi på Aarhus Universitet og er forfatter til Gymnasietro. Rasmus taler desuden rundt omkring i hele landet til forskellige arrangementer og gør det altid med stor begejstring.

Keld Dahlmann – Torsdag morgen

“I skal kendes på jeres indbyrdes kærlighed”
Keld er international præst i Aarhus Valgmenighed og har længe været en af de ledende figurer i DanskOase. Han er en enormt inspirerende person! Han er også formand for The Order of Mission, et globalt netværk af missionale ledere. Desuden er han teolog og har en enorm dybde, som også kommer frem i hans geniale forkyndelse.

Jakob Lundager – Torsdag aften

“Hvad har vi til fælles?”
Jakob er ungdomspræst i Skywalk i Den Evangeliske Frikirke, Randers og har været en del af Brighter-arbejdsgruppen i flere år. Han brænder for at se mennesker lykkes, og det kan virkelig mærkes, både når man taler med ham, og når han taler fra scenen. Han er nemlig også en enormt passioneret og dygtig taler, som virkelig sætter gang i noget hos alle, der lytter.

Flemming Mølhede – Fredag morgen

“Missionen: At række ud sammen”
Flemming er leder af kirkenetværket, Vineyard Danmark og Vineyard Norden. Han er en dygtig leder og en rigtig inspirerende taler. Han taler med stor erfaring som en mand, der både har oplevet sorg og succes. I 1997 startede han København Vineyard, som er vokset og har startet flere kirker, så der i dag er 8 Vineyard-kirker i Danmark.

Sven-Axel Conrad – Fredag aften

“Enhed og mission i et globalt perspektiv”
Sven-Axel har tjent Gud i over 40 år som præst, underviser og missionær i Tanzania og Danmark ud fra skandinaviske pinsekirker. Han er en mand, der har oplevet lidt af hvert. Som præst i Danmark oplevede han flere kriser, bl.a. at miste både sin søn og sin kone. Men igennem alt dette har han også oplevet, at Gud aldrig svigter.
I dag arbejder han i Tanzania med et fjerne de voldsomme skel, der er imellem de kristne. Forsoning er et nøgleord for ham, for, som han siger, splid hindrer vækst, og vi burde være kendt for fællesskab og kærlighed, ikke uoverensstemmelser og mure.

Jacob Viftrup – Lørdag morgen

“Vores afhængighed af Jesus”
Jacob er leder af kirkenetværket, Apostolsk Kirke i Danmark. Han har været præst i Kirkeibyen, Kolding, indtil i sommer, hvor han flyttede med sin familie til København for at overtage Københavns Frikirke som ledende præst.
Jakob er en fabelagtig taler, som altid kommer på scenen med stor entusiasme over alt det vidunderlige, Gud har gang i.

Rasmus Jonstrup – Lørdag eftermiddag

“En drøm om enhed og mission”
Tænk, hvad der ville ske i vores land, hvis vi virkelig greb det her! Rasmus slutter af med at drømme stort og sende os ud i landet med en længsel efter at se en nation forvandlet nu og for altid.