Talere

TALERE

JAKOB LUNDAGER – Onsdag aften

Som ungdomspræst i Skywalk har Jakob gennem de sidste år trofast tjent unge
mennesker i Randers, både inden og uden for kirkens vægge.

Både en-til-en og som taler møder Jakob altid mennesker med både kærlighed og
sandhed. Jakob er nemlig både en åben, reel person og samtidigt en, der ganske enkelt elsker de gode nyheder om Jesus. Og så er han en fantastisk forkynder!

MICHAEL NYGAARD – Torsdag morgen

Michael er et af landets mest passionerede og dygtige prædikanter. Under sit studie har han som forkynder opmuntret utallige unge i deres tro på Jesus.

Michael læser til daglig teologi på Menighedsfakultetet i Aarhus, er begejstret over
Bibelens som én stor, fantastisk historie og elsker at dele sin begejstring med andre.

RASMUS JONSTRUP – Torsdag aften

Rasmus Jonstrup er kendt for sin store kærlighed til Guds ord, som han deler med storpassion. I dag prædiker og underviser han flere gange om ugen rundt omkring i hele landet – altid med klarhed, kreativitet og indlevelse.

Rasmus læser teologi på Menighedsfakultetet og Aarhus Universitet, er en af
ungdomslederne i Bethelkirken, Aalborg, leder for Forkynderskolen i Aalborg og er
forfatter til bogen, Gymnasietro.

JAKOB VAGNER – Fredag morgen

Igennem 10 år som lærer på Mariager Højskole har Jakob hjulpet utallige unge gennem forkyndelse, coaching og undervisning. I dag fortsætter han ufortrødent sin tjeneste i Guds rige, nu ansat som præst i Roskilde Baptistkirke.

Jakob er og bliver bare en dygtig prædikant. Han kombinerer altid sine dybe pointer med sin store humor og er derfor en utroligt berigende og spændende formidler.

REBEKKA KONGSGAARD – Fredag aften

Med en sprudlende og livlig personlighed er Rebekka en dygtig kommunikator, der elsker Bibelens sandheder og har fokus på, hvordan de praktisk relaterer til vores hverdag.

Rebekka Kongsgaard har studeret Sociologi og Kulturanalyse på Syddansk Universitet og er ansat som leder for kirkens sociale arbejde i Kirkeibyen, Kolding.

ELON JEPSEN – Lørdag morgen

Elon blev kristen i sine unge år i en frikirke, og oplevede så kaldet til at blive præst. Men han valgte at blive det i en folkekirke, ikke en frikirke, fordi det kunne give ham større mulighed for at fortælle normale danskere om Jesus ved bryllupper, begravelser, dåb og konfirmationer.

Derfor er han i dag præst i Harte Kirke. Elon elsker Jesus, og han elsker at fortælle om ham til andre. Når man hører ham prædike, kan man ikke andet end at blive smittet.

JOHANNES HANSEN – Lørdag aften

Sjældent finder man en præst med så stor erfaring som Johannes. Gennem sine mange
år som præst har han plantet en kirke i Lemvig, været landsleder for Apostolsk Kirke,
trænet mange præster og trofast tjent Apostolsk Kirke i Aalborg, hvor han er præst den dag i dag.

Johannes er en den slags taler, hvor man ikke har lyst til at misse et ord af, hvad han
fortæller. Han elsker Guds ord og og kobler det altid op på sine mange erfaringer med sejre og nederlag som tjener i Guds rige.